Martyna ir Atiliukas - stebėtojų komisija

Martyna ir Atiliukas stebėjo, kad viskas būtų teisinga

Mes jau veikiame, o todėl rengiame ir akcijas. Tiesiog turi būti kažkas smagaus tiems žmonėms, kurie pas mus užsiregistruoja. Viena iš mūsų naujų narių, užsiregistravusi Ridex.lt sistemoje, tapo dviejų bilietų į Stingo koncertą laimėtoja – traukėm burtus ir ištraukėm.

Kadangi esame maži, tai TV šou su tiesiogine transliacija padaryti nesigavo, tačiau šiokia tokia nepriklausomų stebėtojų komisija buvo: kol Robertas traukė skaičius iš specialaus katilo, viską stebėjo ir saugumą užtikrino Atiliukas ir Martyna (išties – idėjiniai mūsų projekto palaikytojai).

Registruotų naudotojų Ridex.lt jau turi gerokai virš tūkstančio, tad vienintelis įmanomas būdas atrasti atsitiktinį laimėtoją – tai ištraukti keturis skaičius, iš kurių susidarytų naudotojo numeris. Tai daroma paprastai – tiesiog skaičiai atspausdinami ant lapelių ir sumetami į tam skirtą katilą, o paskui traukiami iš jo.

Robertas traukė skaičius ir iš eilės krito 1, 1, 1… Jau atrodė, kad iškris dar vienas 1 (tai atrodytų tiesiog neįtikėtina), tačiau iškrito 0.

1110 naudotojas – tai Ieva P., kurią ir sveikiname. Susisieksime, pranešime ir sutarsime, kaip patogiau perduoti bilietus.

Ištraukti lapeliai su skaičiais - tai reiškia 1110 registruotą Ridex naudotoją

Tagged with:  

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos